علوم و مهندسی صنایع غذایی
مدت زمان
22 روز
10 ماه
1 سال
هزینه
2000.0
$
درخواست دادن
2023-08-23
زمان شروع
2024-01-30
علوم و مهندسی صنایع غذایی
هدف رشته علوم و مهندسی صنایع غذایی اینست که با انتخاب بهترین روش های ممکن از منابع خام گیاهی و حیوانی به نحوی استفاده کند که بیشتری بهره وری و کیفیت را داشته باشد و مهندسان علوم و مهندسی صنایع غذایی در زمینه های عملیات تبدیل مواد غذایی، نگهداری محصولات کشاورزی، کنترل کیفیت، کمک به طراحی و بهینه سازی خطوط تولید در کارخانه ها، هدایت و نظارت مسوولیت فنی واحدهای تولید فرآورده های مختلف غذایی فعالیت می کنند
مقطع:
دکتری
تعداد واحد :
12 - 18
نوع دسته:
شهریه پرداز
دانشگاه آزاد اسلامی
پزشکی و سلامت
مدیریت و کسب وکار
دکتری غیرپزشکی ترم بهمن
گروه:
علوم و مهندسی صنایع غذایی