علوم و مهندسی صنایع غذایی


مدت زمان 22 روز 10 ماه 1 سال
 هزینه 2000.0 $
درخواست دادن 2023-08-23
زمان شروع 2024-01-30

علوم و مهندسی صنایع غذایی

هدف رشته علوم و مهندسی صنایع غذایی اینست که با انتخاب بهترین روش های ممکن از منابع خام گیاهی و حیوانی به نحوی استفاده کند که بیشتری بهره وری و کیفیت را داشته باشد و مهندسان علوم و مهندسی صنایع غذایی در زمینه های عملیات تبدیل مواد غذایی، نگهداری محصولات کشاورزی، کنترل کیفیت، کمک به طراحی و بهینه سازی خطوط تولید در کارخانه ها، هدایت و نظارت مسوولیت فنی واحدهای تولید فرآورده های مختلف غذایی فعالیت می کنند


 مقطع: دکتری
تعداد واحد : 12 - 18 ​
نوع دسته:
شهریه پرداز دانشگاه آزاد اسلامی پزشکی و سلامت مدیریت و کسب وکار دکتری غیرپزشکی ترم بهمن
گروه:
علوم و مهندسی صنایع غذایی