Programs


Discipline

بیوشیمی

بیوشیمی، شاخه‌ای از علوم زیستی است که به مطالعهٔ فرایندهای شیمیایی در سطح سلولی و مولکولی می‌پردازد¹² این علم با ساختار و عمل‌کرد اجزای سلولی مانند پروتئین‌ها، کربوهیدرات‌ها، لیپیدها، اسیدهای نوکلئیک و گونه‌های دیگر زیست‌مولکول‌ها سروکار دارد¹ هدف بیوشیمی پاسخ دادن به سؤال‌هایی است که از بیوشیمی ناشی می‌شوند دانش بیوشیمی که در آن از روش‌های شیمی‌دانان برای درک و شناخت فرایندهای زیستی که درون جانداران روی می‌دهد، استفاده می‌شود، دارای اهمیت روزافزونی است
1,300.00
22 Day 10 Month 1 Year
شهریه پرداز پزشکی و سلامت علوم کاربردی و حرفه ها دکتری غیرپزشکی ترم بهمن دانشگاه دولتی(وزارت علوم) دکتری

دانشگاه فردوسی مشهد
دانشگاه فردوسی مشهد

Worlds Ranking 1000 %
Click for more

علوم و مهندسی صنایع غذایی

هدف رشته علوم و مهندسی صنایع غذایی اینست که با انتخاب بهترین روش های ممکن از منابع خام گیاهی و حیوانی به نحوی استفاده کند که بیشتری بهره وری و کیفیت را داشته باشد و مهندسان علوم و مهندسی صنایع غذایی در زمینه های عملیات تبدیل مواد غذایی، نگهداری محصولات کشاورزی، کنترل کیفیت، کمک به طراحی و بهینه سازی خطوط تولید در کارخانه ها، هدایت و نظارت مسوولیت فنی واحدهای تولید فرآورده های مختلف غذایی فعالیت می کنند
1,300.00
22 Day 10 Month 1 Year
شهریه پرداز پزشکی و سلامت مدیریت و کسب وکار دکتری غیرپزشکی ترم بهمن دانشگاه دولتی(وزارت علوم) دکتری

دانشگاه فردوسی مشهد
دانشگاه فردوسی مشهد

Worlds Ranking 1000 %
Click for more

علوم و مهندسی صنایع غذایی

هدف رشته علوم و مهندسی صنایع غذایی اینست که با انتخاب بهترین روش های ممکن از منابع خام گیاهی و حیوانی به نحوی استفاده کند که بیشتری بهره وری و کیفیت را داشته باشد و مهندسان علوم و مهندسی صنایع غذایی در زمینه های عملیات تبدیل مواد غذایی، نگهداری محصولات کشاورزی، کنترل کیفیت، کمک به طراحی و بهینه سازی خطوط تولید در کارخانه ها، هدایت و نظارت مسوولیت فنی واحدهای تولید فرآورده های مختلف غذایی فعالیت می کنند
1,300.00
22 Day 10 Month 1 Year
شهریه پرداز پزشکی و سلامت مدیریت و کسب وکار دکتری غیرپزشکی ترم بهمن دانشگاه دولتی(وزارت علوم) دکتری

دانشگاه فردوسی مشهد
دانشگاه فردوسی مشهد

Worlds Ranking 1000 %
Click for more

علوم و مهندسی صنایع غذایی

هدف رشته علوم و مهندسی صنایع غذایی اینست که با انتخاب بهترین روش های ممکن از منابع خام گیاهی و حیوانی به نحوی استفاده کند که بیشتری بهره وری و کیفیت را داشته باشد و مهندسان علوم و مهندسی صنایع غذایی در زمینه های عملیات تبدیل مواد غذایی، نگهداری محصولات کشاورزی، کنترل کیفیت، کمک به طراحی و بهینه سازی خطوط تولید در کارخانه ها، هدایت و نظارت مسوولیت فنی واحدهای تولید فرآورده های مختلف غذایی فعالیت می کنند
1,300.00
22 Day 10 Month 1 Year
شهریه پرداز پزشکی و سلامت مدیریت و کسب وکار دکتری غیرپزشکی ترم بهمن دانشگاه دولتی(وزارت علوم) دکتری

دانشگاه فردوسی مشهد
دانشگاه فردوسی مشهد

Worlds Ranking 1000 %
Click for more

علوم و مهندسی صنایع غذایی

هدف رشته علوم و مهندسی صنایع غذایی اینست که با انتخاب بهترین روش های ممکن از منابع خام گیاهی و حیوانی به نحوی استفاده کند که بیشتری بهره وری و کیفیت را داشته باشد و مهندسان علوم و مهندسی صنایع غذایی در زمینه های عملیات تبدیل مواد غذایی، نگهداری محصولات کشاورزی، کنترل کیفیت، کمک به طراحی و بهینه سازی خطوط تولید در کارخانه ها، هدایت و نظارت مسوولیت فنی واحدهای تولید فرآورده های مختلف غذایی فعالیت می کنند
1,300.00
22 Day 10 Month 1 Year
شهریه پرداز پزشکی و سلامت مدیریت و کسب وکار دکتری غیرپزشکی ترم بهمن دانشگاه دولتی(وزارت علوم) دکتری

دانشگاه فردوسی مشهد
دانشگاه فردوسی مشهد

Worlds Ranking 1000 %
Click for more