Programs


Discipline

بیوشیمی بالینی

بیوشیمی بالینی یا بیوشیمی کلینیکی یکی از شاخه‌های علوم پزشکی است. این علم بر پایه آزمایش‌هایی استوار است که بر اساس آنها تشخیص اختلالات در مقدار مواد تشکیل دهنده بدن و بیماریهای مرتبط با آنها انجام می‌شود
2,600.00
2 Year
شهریه پرداز پزشکی و سلامت ارشد غیر پزشکی ترم بهمن علوم کاربردی و حرفه ها دانشگاه دولتی(وزارت علوم) ارشد

دانشگاه فردوسی مشهد
دانشگاه فردوسی مشهد

Worlds Ranking 1000 %
Click for more

میکروبیولوژی گرایش محیطی

به بررسی استفاده از میکروب های مفید در تولید مواد صنعتی مانند اسیدها، کودها، در رفع آلودگی های محیط زیست، شناخت آفات گیاهی و راه های مقابله با آنها، استخراج فلزات سنگین، تصفیه نفت و موارد دیگر می پردازد
2,600.00
2 Year
شهریه پرداز پزشکی و سلامت ارشد غیر پزشکی ترم بهمن علوم کاربردی و حرفه ها دانشگاه دولتی(وزارت علوم) ارشد

دانشگاه فردوسی مشهد
دانشگاه فردوسی مشهد

Worlds Ranking 1000 %
Click for more

علوم و مهندسی صنایع غذایی

هدف رشته علوم و مهندسی صنایع غذایی اینست که با انتخاب بهترین روش های ممکن از منابع خام گیاهی و حیوانی به نحوی استفاده کند که بیشتری بهره وری و کیفیت را داشته باشد و مهندسان علوم و مهندسی صنایع غذایی در زمینه های عملیات تبدیل مواد غذایی، نگهداری محصولات کشاورزی، کنترل کیفیت، کمک به طراحی و بهینه سازی خطوط تولید در کارخانه ها، هدایت و نظارت مسوولیت فنی واحدهای تولید فرآورده های مختلف غذایی فعالیت می کنند
1,300.00
22 Day 10 Month 1 Year
شهریه پرداز پزشکی و سلامت مدیریت و کسب وکار دکتری غیرپزشکی ترم بهمن دانشگاه دولتی(وزارت علوم) دکتری

دانشگاه فردوسی مشهد
دانشگاه فردوسی مشهد

Worlds Ranking 1000 %
Click for more

علوم و مهندسی صنایع غذایی

هدف رشته علوم و مهندسی صنایع غذایی اینست که با انتخاب بهترین روش های ممکن از منابع خام گیاهی و حیوانی به نحوی استفاده کند که بیشتری بهره وری و کیفیت را داشته باشد و مهندسان علوم و مهندسی صنایع غذایی در زمینه های عملیات تبدیل مواد غذایی، نگهداری محصولات کشاورزی، کنترل کیفیت، کمک به طراحی و بهینه سازی خطوط تولید در کارخانه ها، هدایت و نظارت مسوولیت فنی واحدهای تولید فرآورده های مختلف غذایی فعالیت می کنند
1,300.00
22 Day 10 Month 1 Year
شهریه پرداز پزشکی و سلامت مدیریت و کسب وکار دکتری غیرپزشکی ترم بهمن دانشگاه دولتی(وزارت علوم) دکتری

دانشگاه فردوسی مشهد
دانشگاه فردوسی مشهد

Worlds Ranking 1000 %
Click for more

علوم و مهندسی صنایع غذایی

هدف رشته علوم و مهندسی صنایع غذایی اینست که با انتخاب بهترین روش های ممکن از منابع خام گیاهی و حیوانی به نحوی استفاده کند که بیشتری بهره وری و کیفیت را داشته باشد و مهندسان علوم و مهندسی صنایع غذایی در زمینه های عملیات تبدیل مواد غذایی، نگهداری محصولات کشاورزی، کنترل کیفیت، کمک به طراحی و بهینه سازی خطوط تولید در کارخانه ها، هدایت و نظارت مسوولیت فنی واحدهای تولید فرآورده های مختلف غذایی فعالیت می کنند
1,300.00
22 Day 10 Month 1 Year
شهریه پرداز پزشکی و سلامت مدیریت و کسب وکار دکتری غیرپزشکی ترم بهمن دانشگاه دولتی(وزارت علوم) دکتری

دانشگاه فردوسی مشهد
دانشگاه فردوسی مشهد

Worlds Ranking 1000 %
Click for more